Vuosisadan nyrkkeilyottelu lähenee – ennakkosuosikki paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi nyrkkeilyhistorian odotetuimmista otteluista järjestetään huomenna 2. toukokuuta, kun Floyd Mayweather Jr kohtaa nyrkkeilykehässä Manny Pacquiaon. Las Vegasissa järjestettyä superottelua on odotettu kovasti, ja sen tapahtumista on esitetty lukemattomia spekulaatioita.

Splash
Splash

Nyt on selvinnyt kumpi miehistä on ottelun ennakkosuosikki. Las Vegasissa on nimittäin esitelty MGM Grand Arenan valtava näyttötaulu, jossa ihmiset voivat esittää hashtageilla veikkauksiaan ottelun voittajasta. Tällä hetkellä Manny Pacquiaon puolesta liputtaa peräti 63 prosenttia vastanneista, joten hän on ainakin suuren yleisön mielestä ennakkosuosikki.

Wayweatherin ja Pacquiaon ottelu on historian suurin ja rahakkain nyrkkeilyottelu. Justin Bieber tulee hoitamaan Wayweatherin palkintopojan virkaa, joka tarkoittaa sitä, että poptähti kantaa Floydin saattueessa nyrkkeilijälegendan palkintoja. Mayweatherin ystävänä tunnettu Bieber on ollut otettu saamastaan kunniasta ja hänestä on mahtavaa olla osa historian suurinta nyrkkeilytapahtumaa.

Splash
Splash