Vielä kerran! Gisele Bundchen alastomana Voguen kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Gisele Bunchen on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle catwalkeilta 20 vuotta kestäneen uran jälkeen. Pitkään ja menestyksekkäästi mallina työskennellyt nainen nähtiin muotinäytöksissä ensimmäistä kertaa jo 14-vuotiaana.

Gisele Bundchen esiintyy vielä kerran Brasilian Vogue-lehden kannessa. Tähti poseeraa lehden tuoreen numeron mustavalkoisessa kansikuvassa kokonaan riisuuntuneena. Numero juhlistaa huippumallin 20-vuotista uraa ja eläkkeelle jäämistä.

Daily Mail -lehti arvioi, että huippumallin ura on arvoltaan 359 miljoonaa euroa. Gisele nähtiin viimeistä kertaa catwalkilla Colccin muotinäytöksessä. Tähden viimeisiä catwalk-askeleita oli seuraamassa aviomies Tom Brady, sisko Gabriela ja vanhemmat Vania ja Valdir.