Iggy Azalea poseeraa alusvaatemallina – silikonirinnat pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti ja räppäri Iggy Azalea oli yksi viime vuoden suosituimmista nousevista nuorista naistähdistä. Iggyn hitit, kuten Fancy ja Black Widow ovat soineet tiuhaan tahtiin radioaalloilla. Taannoin tähti päätyi otsikoihin myönnettyään hankkineensa silikonirinnat.

So excited to be a part of the @bondsaus #bonds100 campaign!

Kuva, jonka Iggy Azalea (@thenewclassic) julkaisi

Musiikkiuransa lisäksi Iggy Azalea on tehnyt töitä mallina. Nyt tähti on mukana Bonds-vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Instagramissa esitellyissä mainoskuvissa Iggy esittelee yhtiön alusvaateuutuuksia.

Artisti kertoi taannoin Vogue-lehdelle ottaneensa implantit, koska hän kyllästyi toppaamaan esiintymisasusteitaan. Iggy Azalea piti implantit ensin omana salaisuutenaan, sillä hän ei halunnut nuorten faniensa häpeilevän omia vartaloitaan. Tähti kertoo kuitenkin kieltäytyneensä nenäleikkauksesta, jota artistin taustalla olevat tahot olivat vaatineet.