Jonah Hill jojottelee painonsa kanssa – lihoi, laihtui, lihoi tuplasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Wolf Of Wall Street -elokuvastakin tuttu näyttelijä Jonah Hill nousi uutisotsikoihin viimeksi pudotettuaan huomattavan ison määrän painoaan. Miehen ulkomuoto muuttui kertaheitolla ja mies kertoi salaisuutensa olleen jatkuva dieetillä oleminen ja japanilainen ruoka.

jonahhill20042012b.png

Splash
Splash

Laihtumisen jälkeen mies on nähty hieman pyöreämmässä kunnossa. 31-vuotias näyttelijä on nähty Daily Mail -lehden mukaan Kaliforniassa kuvaamassa uutta elokuvaansa eikä miestä oltu edes tunnistaa. Hill oli kerryttänyt painoaan takaisin enemmän kuin mitä sitä oli ennen miehen ensimmäistä laihdutusprojektia ja hän näyttää kuvissa melko epäterveeltä.

Jonah Hill on nähty useasti lenkkipoluilla, joten lihominen roolia varten ei luultavasti ole ollut painon nousemisen taustalla. Hill oli oli nähty kuvauksissa juomassa erilaisia terveysmehuja, joten kamppailu kiloja vastaan on ilmeisesti jo alkanut.