Justin Bieber kuokki päättäjäistanssiaisissa – nuoret sekosivat täysin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on ollut maailmanluokan tähti jo 15-vuotiaasta lähtien, joten on sanomattakin selvää, että häneltä jäi kokematta omat päättäjäistanssiaiset kokonaan. Amerikassa päättäjäistanssiaiset ovat iso asia ja Bieber taisikin päättää hetken mielijohteesta käydä kuokkimassa erään koulun juhlissa.

21-vuotias poptähti sekoitti pakan täysin Kaliforniassa Chatsworth Charter High School -lukion tanssiaisissa ilmestymällä paikalle. Metro-lehden mukaan Bieber oli koulun lähellä sijaitsevalla studiolla tekemässä musiikkia, kun hän oli päättänyt käydä tekemässä yllätysvisiitin koululle.

Justin Bieberin ilmestyminen paikalle aiheutti nuorissa arvatenkin mielettömän tunnekuohun ja hysterian. Kaikki halusivat Bieberistä osansa ja Twitteriin ilmestyneiden videoiden perusteella saivatkin. Jo muutaman sekunnin hytkyminen Bieberin vieressä sai nuoret kiljumaan onnesta, koska he saivat tanssia Bieberin kanssa omissa päättäjäistanssiaisissaan.