Kissa näki koiran temppuiluvideon – päätti panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan videoita koirista, jotka ovat tehneet upeita temppuja omistajiensa kouluttamana. Eräs kissa oli sitä mieltä, että se pystyy ehdottomasti parempaan, ja halusi itsestään samanlaisen videon YouTubeen.

Didga-niminen kissa selvittää googlen avulla, mikä koira osaa tehdä kaikista upeimmat temput. Didga näki videon Jumpy-nimisestä koirasta, joka osasi tehdä lukemattomia toinen toistaan hienompia temppuja ja jopa harrastaa parkouria omistajansa kanssa. Didga päätti näyttää pystyvänsä parempaan.

Didgan omistaja on kuvannut YouTube-videon taitavasta kissastaan, joka osaa monta erilaista temppua. Kissa menee rullalaudalla, pyörii, kääntyilee ja pysähtyy käskystä, ja on jopa harjoitellut muutaman Jumpy-koiran esittelemän tempun ihan vain näyttääkseen koiralle sen oikean paikan.