Tahtojen taisto: Vauva ja äiti väittelivat vesilasista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset testaavat pieninä monesti omien rajojensa lisäksi myös vanhempiensa rajoja ja kärsivällisyyttä. Uhmaiässä tottelemattomuus ja pieni kiusanteko on täysin normaalia ja odotettavaa käytöstä, mutta videolla näkyvä pienokainen testaa äitiään jo todella varhain.

Vauvan äiti on kuvannut pikkuisestaan hauskan videon, jossa lapsi testaa äitiään. Video alkaa siitä, kun lapsi kiinnostuu pöydällä olevasta vesilasista ja liikkuu sitä kohti. Vauva ei osaa vielä edes kävellä, mutta se ottaa tukea pöydästä ja pääsee vesilasin luo pienin askelin.

Vauvan ajatuksena on katsoa mitä tapahtuu, kun vesilasin pudottaa maahan. Siitä kuuluisi varmasti hauska ääni ja se aiheuttaisi mielenkiintoisen sotkun, mutta lapsen harmiksi äiti on eri mieltä asiasta. Tästä alkaakin kahden mielen loputon taisto, jossa tahto ja päättäväisyys punnitaan.