Madonna julkaisi topless-kuvan – sai treffikutsun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poplegenda Madonna on lähestynyt nuorta miesmallia sosiaalisessa mediassa ovelan epäsuoralla tavalla. Tähtönen nimittäin jakoi Instagramissa kuvan komeasta 23-vuotiaasta miesmallista, joka oli laulajattarelle tuntematon. Kuvatekstissä Madonna hehkutti miehen upeaa vartaloa.

Madonnan erikoinen iskemistaktiikka toimi, sillä kuvan miesmalli Andrea Denver ilmoitti, että poptähden deittailu kiinnostaisi häntä. Kuvan julkaiseminen Instagramissa poiki siis Madonnalle treffikutsun.

Metro-lehden mukaan vielä ei ole tiedossa onko Madonna tarttunut miehen tarjoamaan tilaisuuteen. Andrea Denver on uusi tähti mallimaailman huipulla ja mies on nähty muun muassa Taylor Swiftin Blank Space -musiikkivideolla. Ilmeisesti 23-vuotiasta nuorukaista ei haittaisi 33 vuoden ikäero laulajattaren kanssa, sillä hän on ilmaissut olevansa erittäin kiinnostunut hänestä.

Rebel 8 pac!! Hell to the Yeah!

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi