Mäyräkoira kohtasi muovipussin – pussi voitti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat pelästyvät välillä nähdessään jotain uutta tai yllättävää. Monet koirat näyttävät pelkäävän tuulen mukana kulkeutuvia muovipusseja, eikä videolla näkyvä mäyräkoira ollut poikkeus. Videolla mies ja nainen kävelyttävät kahta mäyräkoiraa.

Toinen koirista on melko pitkän narun päässä eikä pariskunta huomaa, että koira pelästyy muovipussia. Muovipussi ajautuu tuulen mukana koiraa kohti, minkä vuoksi koira alkaa perääntymään sitä pelokkaana.

Perääntyessään koira katsoo koko ajan pussia eikä huomaakaan, että lähestyy jalkakäytävän reunaa. Ennen kuin kukaan ehtii tehdä mitään koira jo molskahtaakin jalkakäytävältä jokeen. Onneksi koira on pikkuinen ja se saadaan vedestä nopeasti pois, mutta näiden seurausten jälkeen koira saattaa mitä luultavimmin pelätä muovipusseja yhä enemmän.