Tiger Woods ja urheilutähti Lindsey Vonn erosivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta. Golffari petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä lukuisten naiskaunotarten kanssa. Vaimo jätti golftähden, joka löysi myöhemmin rinnalleen urheilutähti Lindsey Vonnin. Nyt julkkispari on eronnut.

Erosta kertoi hetki sitten Facebook-profiilissaan Lindsey Vonn, joka kertoi lähes kolmen vuoden suhteen päättyneen yhteisymmärryksessä. Hän kertoi eron taustalla olevan molempien hektisen elämäntyylin, jonka vuoksi heillä ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa.

After nearly three years together, Tiger and I have mutually decided to end our relationship. I will always cherish the…

Posted by Lindsey Vonn on 3. toukokuuta 2015

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä Tiger Woodsin seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja hän rakennutti tilalle uuden talon, jossa on noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen Nordegren deittaili muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa.