50 Cent sivalsi Floyd Mayweatheria: ”Jos kykenet lukemaan yhden sivun Harry Potteria…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi nyrkkeilyhistorian odotetuimmista otteluista järjestettiin viikonloppuna Las Vegasissa, kun Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao ottivat yhteen. Ottelu oli monilla pettymys, koska Mayweather tyytyi lähinnä halailemaan Mannya. Lopulta Mayweather voitti kuitenkin ottelun buuausten saattelemana.

Splash
Splash

Räppäri 50 Cent lukeutuu Floyd Mayweatheria kritisoivien joukkoon. Hän sivalsi taannoin mestaria kovin sanoin YouTubessa julkaisemallaan videolla. Räppäri haastoi mestarin lukemaan ääneen edes yhden sivun Harry Potter -kirjasta, sillä hän uskoo ettei nyrkkeilijä siihen kykene. Jos näin pääsisi kuitenkin käymään, lahjoittaisi 50 Cent 750.000 dollaria mihin tahansa Mayweatherin valitsemaan hyväntekeväisyyteen. Fiftyn mukaan Jimmy Kimmel haluaisi esittää Potter-videon ohjelmassaan.