Koira rakastaa ruokaa – ja se näkyy kauas!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat tunnetusti persoja kaikille herkuille. Jos ruoanlaiton yhteydessä maahan putoaa jotain, se on hyvin nopeasti kadonnut jo parempiin suihin. Kerjääminenkään ei ole poissuljettu vaihtoehto, jos sen avulla on mahdollista päästä käsiksi johonkin ihanaan lihakimpaleeseen.

Eräällä koiralla on kuitenkin todella maltillinen suhde ruokaan. Sid-niminen beagle rakastaa ruokaa, mutta pitää lähinnä sen pitelemisestä suussaan syömisen sijaan. Myregalbeagle-kanava on julkaissut YouTubeen hauskan videokoosteen Sidistä, missä koira on lempipuuhansa parissa.

Videolla Sid näyttää, miten homma toimii. Hän pitelee suussaan hampurilaista, hotdogia, donitsia ja pizzaa, mutta ei syö niitä. Sid pitää herkkuja maltillisesti suussaan ja näyttää niin rauhalliselta, että herkun puraiseminen ei taida koiraa edes houkuttaa.