Hampurilaisen välissä oksettava yllätys – KAKSI matoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ravintoloiden ruoka-annoksista löytyneistä ikävistä ja ällöttävistä yllätyksistä. Matojen löytyminen ruoan seasta ei ole sinänsä uutta, mutta amerikkalaisnainen onnistui löytämään niitä hampurilaisestaan peräti kaksin kappalein.

Hampurilainen
CBS WJAX-TV 47

Floridan Jacksonvillessa asuva nainen tilasi paikallisen McDonald’sin autokaistalta ruokaa kahdelle lapselleen. Katsoessaan kanahampurilaista tarkemmin, hän huomasi täytteiden seassa madon. Lähempi tarkastelu osoitti, että matoja oli itseasiassa kaksi.

Metro-lehden mukaan McDonald’s tarjosi naiselle nopeasti hyvitystä ateriasta. Ravintolan omistajan mukaan ketju ottaa tämän kaltaiset tapaukset erittäin vakavasti, ja ravintolan keittiö aiotaan tutkia perinpohjaisesti vastaavanlaisten ikävien yllätysten välttämiseksi.