Koomikko kehottaa naisia meikittömyyteen – tosin yhdellä ehdolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikkona ja feministinä tunnettu Amu Schumer teki musikaaliparodian One Direction -poikabändin kappaleesta What Makes You Beautiful. Schumer pyysi hauskan videon ja Twitter-kanavansa avulla naisia julkaisemaan sosiaalisissa medioissa itsestään meikittömiä kuvia aihetunnisteella #girlyoudontneedmakeup.

Videolla kappaleen sanat on muutettu hauskasti niin, että alussa naisen sisältä kumpuavaa hehkua korostetaan. Poikabändin jäsenet pyörivät koomikon ympärillä ja kehottavat naista pesemään meikkinsä pois, koska hän ei tarvitse niitä ollakseen kaunis.

Kun Amy Schumer näyttäytyy poikien eteen meikittömänä, pojat muuttavatkin hyvin nopeasti mielensä. Ei pieni pohjustus ketään haittaa, vähän ripsiväriä voisi kuitenkin laittaa ja poskipunaakin sipaista hieman poskille. Naisia kehotetaan olemaan luonnollisia, mutta vain jos he ovat kauniita, mihin Amy Schumer halusi ottaa videollaan kantaa.