Mies pelasti hirven pinteestä – ei saanut kiitosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Villieläinten auttamisessa piilee aina pieni riski varsinkin silloin, kun kyse on isokokoisista eläimistä. Eräs mies auttoi hirven pois pinteestä ja sai palkinnoksi muutaman potkun ja hyökkäysyrityksen.

James Boseley kuvasi videolle tilanteen, jossa hän auttoi hirven vasan pois aidasta, johon se oli jäänyt jumiin. Boseley katko rautalangan eläimen ympäriltä ja sai lopulta hirven nousemaan takaisin jaloilleen. Mies yritti rauhoitella eläintä, mutta turhaan.

Vasa oli niin peloissaan edelleen, että se yritti hyökätä miehen päälle moneen otteeseen. Vasa koitti potkia miestä ja puskea häntä päällään. Mies olisi halunnut nähdä hieman kiitollisuutta eläimen puolelta eikä ollut ollenkaan mielissään saamastaan kohtelusta.