Nicki Minaj irroitteli Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien maailmantähtien tavoin räppäri Nicki Minaj oli kihlattunsa Meek Millin kanssa matkustanut Las Vegasiin seuraamaan Mayweatherin ja Pacquiaon ottelua. Räppäreiden matkasta ei juhlaa puuttunut ja Nicki innostui julkaisemaan Instagramissa kuvia, joissa hän irroitteli estoitta.

Minaj julkaisi kuvan asustaan, jonka hän oli valinnut ottelua edeltäviin allas-bileisiin. Kuvissa asua ei kuitenkaan juurikaan näkynyt, sillä kaula-aukko oli niin avara, että se hädin tuskin peitti räppärin rinnat. Neitokaisen rintavako on kuvissa kuin tarjottimella.

Ottelun jälkeisissä juhlissa kaunotar jatkoi samalla pukeutusmislinjalla. Jälleen avara kaula-aukko oli pääosassa. Neitokainen ei häpeillyt esitellä avujaan ja monen oli vaikea irroittaa katsettaan pikkumekossaan keikistelevästä räppäristä. Kuvista päätellen matka Las Vegasiin oli kaikinpuolin onnistunut.

Our pool party was poppin

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi