Tätä on todellinen fanitus! Pikkutytöt valmistelivat yllätystään kuukausia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftillä on faneihinsa ainutlaatuinen suhde, jota nainen vaalii huolehtimalla heistä ja järjestämällä heille erilaisia yllätyksiä. Nyt eräät fanit ovat nähneet paljon vaivaa yllättääkseen vuorostaan Swiftin.

YouTube
YouTube

Sam ja Jo Brady kertovat YouTubeen lataamallaan videolla, että japanilaisen uskomuksen mukaan taiteltuaan tuhat paperikurkea saa yhden toiveen. Tytöt halusivat palavasti Taylor Swiftin konserttiin, joten he alkoivat taittelemaan paperisia lintuja lippujen toivossa.

Kun tytöt saivat kuulla, että Taylor Swiftin äiti Andrea sairastaa syöpää, he päättivätkin käyttää toiveensa hieman eri tavalla. Tytöt taittelivat kolmen kuukauden aikana yhteensä 1.989 paperikurkea, joiden avulla toivovat Andrean parantuvan. Toivottavasti laulajatar pääsee näkemään nämä suloiset tyttäret ja kuulevat heidän toiveensa.