Rekan lasti vyöryi jalkakäytävälle – jalankulkija oli päästä hengestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakennusten ulkopuolelle asennetut tallentavat turvakamerat ovat onnistuneet taltioimaan useita uskomattomia hetkiä ja läheltä piti -tilanteita. Nyt eräs kävelijä koki tilanteen, jossa hänen loukkaantumisensa ei ollut kaukana.

Turvakamera näyttää tilanteen, jossa mies kävelee rauhallisesti yksin kadulla kunnes häntä vastaan tulee rekka-auto. Yllättäin auton kuljettama kuorma lähteekin valumaan hurjaa vauhtia auton kyydistä kadulle ja kohti miestä.

Mies pääsee muutaman nopean juoksuaskeleen avulla juuri ja juuri pakoon häntä kohti vyöryviä pulloja ja laatikoita. Lastina näyttäisi olleen laatikoittain isoja limsapulloja, joiden osuessa voimakkaasti eripuolille kehoa olisi tilanteessa voinut käydä huonostikin. Videon mukaan mies toipui säikähdyksestään nopeasti ja meni auttamaan kuskia pullojen keräämisessä ja kadun siistimisessä.