Hurmaava pikkumies rokkasi stadiontyyliin – supertähden elkeet!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lapset pitävät esiintymisestä ja esilläolosta varsinkin silloin, kun yleisönä on pelkkä kotiväki. Hassuttelua ja täysillä heittäytymistä katsotaan aina vain kannustaen ja rakastaen, mikä saa pienet lapset innostumaan omasta performanssistaan.

YouTubeen on julkaistu hurmaava video kaksivuotiaasta pojasta, josta on tulossa epäilemättä maailmanluokan rokkitähti. Poika katsoo televisiosta Steven Tylerin ja Brad Paisleyn esitystä ja vetää kotiväelle vähintäänkin yhtä sukatpyöräyttävän keikan olohuoneessa.

Poika ihastuttaa menevällä esityksellään, kun hän rokkaa olohuoneessa täydellä sydämellään muovista pikkukitaraansa rämpyttäen. Pojalle on laitettu keskelle lattiaa myös pieni mikrofoni, johon poika käy välillä laulamassa muutaman sävelen.