Nyt on rohkeaa! Kim Kardashian ja Jennifer Lopez paljastelivat kilpaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista naispuolisista julkkiksista. Hänen elämäänsä päästään seuraamaan niin Rikkaat Kardashianit -realitysarjan kuin sosiaalisen median ja paparazzikuvien kautta.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt Kim on vieraillut julkkisbileissä näyttävässä asussa. Eilen järjestetyssä 2015 Met Gala Costume Institute Benefit -tapahtumassa joukko julkkiksia koontui juhlimaan ja esittelemään asuvalintojaan. Illan kuningattaret olivat Kim Kardashian ja Jennifer Lopez, jotka paljastivat kilvan paljasta pintaa rohkeilla iltapuvuillaan.

Kim Kardashianin selfieistä koostuva Selfish-kirja julkaistaan tänään 5. toukokuuta. Taannoin Kim Kardashian yllätti faninsa näyttäytymällä julkisuudessa vaaleahiuksisena. Väri ei ilmeisesti ollut julkkistähden mieleen, sillä pian hiusten väri palasi tummaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash