Miley Cyrus värjäsi karvansa – kainalot ja häpy punaisena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin älyttömästä trendistä, jonka seuraajat jättivät kainalokarvansa ajelematta ja värjäsivät ne erilaisilla räikeillä väreillä. Mintun ja kirkkaan pinkin väriset kainalokarvat herättivät huomiota sosiaalisissa medioissa eikä monikaan ajatellut trendin leviävän sen pidemmälle.

#PANK #dirtyhippie

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Nyt Miley Cyrus on kohauttanut fanejaan ja miljoonia Instagram-seuraajiaan uudella kuvalla, jossa poptähti esittelee värjättyjä kainalo- ja häpykarvojaan. Kuvassa Cyrus on värjännyt karvansa tummanpunaisella värillä ja ne todella saavat kuvassa kaiken huomion.

Tähden Instagram-tiliä seuraavat antoivat naiselle välittömän ja suoran palautteen. Punaisia kainalokarvoja ei otettu hyvin vastaan ja lisäksi fanit arvelivat naisen polttaneen kannabista ennen kuvanottoa. Cyrus ei pienestä lannistu vaan julkaisi vielä toisen kuvan, jossa oli muokannut kainalokarvat keltaisiksi ja laittanut vielä Katy Perryn roikkumaan niistä.