Verraton niksi! Näin sidot kengännauhat kahdessa sekunnissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensimmäisiä käytännön asioita, joita lapsille opetetaan on se, miten kengännauhat sidotaan. Viimeistään ennen ensimmäisen luokan aloittamista koulussa tarralenkkareista halutaan luopua ja oppia solmimaan omat kengännauhat rusetille ihan itse.

Jotkut solmivat nauhat silmukkatyylillä kun taas toiset suosivat pupunkorvia. Nyt YouTubeen on julkaistu video niksistä, jonka avulla kengännauhat saadaan solmittua vain parin sekunnin aikana aivan uutta tyyliä käyttäen.

Videolla kerrotaan, että nauhojen sitomiseen menee vain kaksi sekuntia aikaa. Kun videolla opastetun tekniikan oppii, se onkin uskomattoman nopea. Tämä sitomistyyli on eritoten niille, joiden aika on kortilla ja jokainen sekunti kultaakin kalliimpi.