Voi pientä! Pikkutyttö kaatui päistikkaa maahan – isä vain nauroi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat saavat todistaa päivittäin hauskoja sattumuksia. Nyt erään vanhemman kameraan tallentui suloinen hetki pienen tytön ja kanojen kanssa, mikä sai lopulta yllättävän käänteen. Videolla vanhempi kuvaa pientä tyttöään, joka syöttää suloisesti ulkona kanoja.

Kanat ovat hyvää pataa tytön kanssa ja syövät rauhallisesti taaperon kädestä kerääntyneinä tytön ympärille. Tyttö on istunut jonkin aikaa, minkä vuoksi hänen tasapainonsa ei näytä olevan huipussaan, kun tyttö päättää nousta seisomaan.

Pieni taapero ei ole huomannut, että hänen jalkansa ovat hieman vinolla kivikynnyksellä, minkä vuoksi tytön tasapaino heittää hänen noustessaan. Tyttö horjahtaa huvittavasti heti noustuaan suoraan pää edellä maahan. Onneksi pikkuisella oli hyvin pehmustettu huppu.