Cristiano Ronaldo pokasi ryhmäseksistä tunnetun Playboy-mallin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Real Madridin riveissä pelaava Cristiano Ronaldo on tullut tunnetuksi paitsi jalkapallokentiltä, myös yksityiselämänsä ansiosta. Itsekin alusvaatekuvissa poseerannut tähti on seurustellut useiden mallien, kuten Irina Shaykin, Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa.

Instagram
Instagram

Nyt portugalilaisella jalkapallotähdellä on uusi tyttöystävä. Cristiano Ronaldon uusi rakas on chileläinen Playboy-malli Daniella Chavez. 25-vuotias vaaleaverikkö on tullut tutuksi kohuotsikoista jo ennen suhdettaan kuuluisaan urheilijaan.

Aikaisemmin tänä vuonna Daniella Chavez nousi uutisiin, kun ilmoitti antaneensa silloiselle miehelleen erikoisen syntymäpäivälahjan. Playboy-malli ei tiennyt mitä ostaisi poikaystävälleen, joten hän tarjosi hänelle kolmen kimppaa ystävättärensä kanssa. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla, minkälaisia yllätyslahjoja Daniellalla on mielessään Ronaldon varalle.