Koirilla erikoinen vietti – jahtaavat villisti aaltoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirilla on roduista riippuen eritasoinen saalisvietti. Osa koirista haluaisi jahdata melkeinpä mitä tahansa kun taas osa ei jaksaisi lähteä minkään perään. Videolla näkyy kaksi skotlanninterrieriä, joilla on melko omituinen vietti.

Nainen on kuvannut videolle kahta mustaa skotlanninterrieriään. Koirat varmasti rakastavat veneretkiä, mutta vielä enemmän niitä kiinnostaa tulla takaisin maihin, koska se tarkoittaa sitä, että ne pääsevät jahtaamaan lempiasiaansa. Terrierit odottavat veneessä kunnes se on tarpeeksi lähellä rantaa.

Omistaja joutuu toppuuttelemaan koiria, että ne eivät hyppäisi liian aikaisin. Koirat eivät kuitenkaan malta enää olla hyppäämättä, kun ne näkevät rantaviivan. Ne alkavat jahtaamaan innoissaan rantaan lyöviä aaltoja. Aallokon valkoinen kuohu liikkuu nopeasti pitkin hiekkarantaa, kun kaksi vesseliä haukkuu ja juoksee sen perässä.