Lapsi nukahti ruokapöytään – isä keksi hauskan jekun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oli isän vuoro ruokkia pienet lapset ja toisen nukahtaessa pöydän ääreen isä päätti tehdä pojalle pienen jekun. Jekku sisälsi spaghettilautasen uudelleen asettelemisen ja pienen nukahtelevan lapsen.

Videolla isä on kuvannut kahta lastaan illallisen äärellä. Pienempi syö hyvillä mielin, mutta isompi poika on nukahtanut pöydän ääreen ja jättänyt ateriansa kesken. Poika pilkkii päätään pöytään vasten, mistä isä saa hauskan idean. Hän siirtää ruokalautasen suoraan leuan alle niin, että poika osuu kasvoillaan ruokaan joka kerta, kun pää putoaa pöydälle.

Isä on tikahtumaisillaan nauruun odotellessaan, että pojan pää notkahtaa uudelleen ja osuu suoraan spaghettilautaselle. Tässä on taas yksi esimerkki siitä, mikä ei välttämättä olisi äidin mielestä hauskaa ruokapöydässä.