Uskomaton tarkkuus! Mies heitteli tavaroita olan yli – et usko miten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on mitä uskomattomampia videoita, joissa ihmiset esittelevät tarkkoja heittotaitojaan. Osa videoista on niin hyviä, että ne saavat epäilemään temppujen aitoutta. Kai se tosiasia on vain hyväksyttävä, että jotkut osaavat paremmin kuin muut.

Nyt YouTubeen on ilmestynyt video, jossa mies heittää tavaroita olkansa yli hänen taakseen. Heitot ovat uskomattoman tarkkoja. Hän saa heitettyä olkansa yli maitotölkin takaisin jääkaappiin, leikkeleen naisen pitelemän leivän päälle ja hammasharjan pöydän kautta vesilasiin.

Olisi mielenkiintoista tietää, miten monta pilalle mennyttä otosta yksi onnistuminen vaati ja voivatko nämä heitot ylipäätään olla aitoja. Taustalta kuuluvat yllättyneet ja innostuneet ystävien huudot antavat ainakin vähän toivoa siitä, että nämä heitot olisivat todellakin onnistuneet näin.