Nainen haluaa haastaa kaikki maailman homot oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nebraskassa asuva nainen on päätynyt otsikoihin nostettuaan kanteen maailman homoja vastaan. Itseään ”Jumalan ja hänen poikansa, Jeesuksen Kristuksen” lähettilääksi kutsuva Sylvia Ann Driskel aikoo haastaa kaikki maapallon homot oikeuteen uskonnollisten ja moraalisten lakien rikkomisesta.

Nainen vaatii Driskell vastaan homoseksuaalit -nimen saaneessa oikeusjutussa Omahan liittovaltion tuomaria päättämään, onko homoseksuaalisuus syntiä. 66-vuotias Sylvia toimitti toimitti tuomioistuimelle asiaa koskevan, itse kirjoittamansa seitsensivuisen kansalaisadressin. NBC News -uutissivuston mukaan teksti koostuu lähinnä Raamatusta ja Websterin tietosanakirjasta peräisin olevista lainauksista.

– Homoseksuaalisuus on syntiä ja homot tietävät heidän elämätyylinsä olevan syntiä. Miksi muuten he piilottelisivat kaapissa?, nainen argumentoi.

Sylvia Ann Diskel ei aio palkata asianajajaa, vaan suunnittelee edustavansa oikeudessa itseään. Nainen ei ole vastannut median edustajien yhteydenottoihin.