Pizzakuskia puukotettiin – toimitti silti tilauksensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ketuckyssa asuva pizzakuski on noussut otsikoihin osoitettuaan hämmästyttävää omistautumista työhönsä. Spinelli’s Pizzeria -ravintolassa työskentelevä Josh Lewis oli toimittamassa tilausta Louisvillessä sijaitsevaan sairaalaan, kun hän joutui väkivaltaisen autovarkauden kohteeksi.

Kun Josh astui ulos autostaan, tuntematon mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Mies puukotti 25-vuotias pizzakuskia ja varasti hänen ajoneuvonsaa. Monet olisivat tässä vaiheessa jättäneet ruoan toimittamatta, mutta ei Josh. Lewis toimitti pizzan perille, ja luuhistui maahan. Miehen onneksi pizza oli tilattu sairaalan ensiapuhuoneeseen, ja apu oli heti lähellä.

– Hän vain käveli sisään, sanoi ”Hei, olen Spinellin pizzeriasta. Minulla on teille ruokaa toimitettavana”, ja kaatui maahan. Se on todellista omistautumista, pizzeriaketjun aluepäällikkö Willow Rouben kuvaili The Courier-Journal -lehdelle.

Pizzakuski kärsi puukotuksen aiheuttamasta ilmarinnasta, mutta nyt mies on jo paremmassa kunnossa. Viranomaiset eivät toistaiseksi ole saaneet kiinni Joshin puukottajaa.