Jättiyllätys! U2 heitti ilmaiskeikan New Yorkin metrossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen U2 on jo vuosikymmenten ajan lukeutunut maailman suosituimpiin rockbändeihin. Isojen areenakeikkojen esittäminen tuhatpäisille yleisöille ei ole mitään uutta. Nyt yhtye on kuitenkin yllättänyt ihmiset kokeilemalla jotain aivan toisenlaista.

New Yorkin metron matkustajia odotti erikoinen yllätys maanantai-aamuna. Grand Centralin aseman laiturilla oli esiintymässä yhtye, joka olisi nopeasti vilkaistuna saattanut näyttää tavanomaiselta katusoittajien porukalta. Kyseessä oli kuitenkin valeaseuihin sonnustautunut U2.

Yhtyeen tempaus kuvattiin Jimmy Fallonin juomaaa The Tonight Show -sarjaa varten. U2 esitti ympärilleen kerääntyneelle yleisölle Angel of Harlem -kappaleen, joka on peräisin bändin vuonna 1988 ilmestyneeltä Rattle and Hum -levyltä.

Unbelievable! U2/Jimmy Fallon performing at Grand Central #onlyinnewyork #grateful #jimmyfallon #u2

Video, jonka Regine (@regineem) julkaisi