Adam Levine hyökkäyksen kohteena – tomusokeripommi kasvoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maroon 5 -yhtyeen laulaja ja keulahahmo Adam Levine joutui miehen hyökkäyksen kohteeksi poistuessaan Jimmy Kimmel Live -studiolta ollessaan vieraana keskusteluohjelmassa. Mies heitti Levinen päälle ilmeisesti paketillisen tomusokeria.

Adam Levine näytti olevan hyökkäyksen jälkeen todella järkyttynyt ja mies ohjattiinkin tilanteesta heti pois. Turvamiehet ottivat hyökänneen miehen välittömästi kiinni ja laittoivat hänet käsirautoihin. Mies hyökkäsi täysin ilman provosointia ja tomusokerilla sotkeminen näyttäisi olleen miehen suunnitelma, kun hän oli odottanut laulajaa studion edessä.

Adamin lähelle päässyt fani Kristal Klune oli järkyttynyt tapauksesta ja sai napattua hyökkäyksen aikana muutaman kuvan, joissa myös hyökkääjän pää vilahtaa. Klune oli harmistunut siitä, että mies pilasi idolin tapaamisen kaikilta muilta faneilta, jotka olivat odotelleet miehen näkemistä ja yhteiskuvien saamista studion ulkopuolella.