Karu totuus trendihuulista paljastui – sisältävät täytettä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen nuorin tytär Kylie Jenner on ollut paljon otsikoissa muhkeiden huuliensa vuoksi, sillä lukemattomat teinitytöt ovat tavoitelleet samanlaisia huulia muun muassa panemalla huulensa imurin suulakkeeseen huonoin seurauksin. Huuliin on tullut esimerkiksi verenpurkauksia.

Instagram
Instagram
Splash
Splash

Lehdet ovat spekuloineet julkisesti sitä, onko Kylie käynyt ottamassa täytteitä huuliinsa, mutta neitokainen on kertonut huultensa salaisuuden löytyvän luonnollisesti vain meikkipussista. Nyt totuus huulista on kuitenkin paljastunut.

Kardashianien elämää seuraavassa reality-sarjassa Kylie tulee viimein salaisuutensa kanssa ulos isosiskonsa avustuksella. Khloe paljastaa haastattelussaan, että Kylien huulissa on täytettä eikä siinä ole mitään väärää. Isosisko ei kuitenkaan pidä siitä, että Kylie valehtelee huulistaan, koska Kylien pitäisi vain myöntää omat tekonsa ja olla rehellinen.

Kylien huulet saivat monet koittamaan kotitekoista huulten pumppausta erilaisten pullojen avulla. Tulokset olivat kauhistuttavia eivätkä muistuttaneet lähellekään Kylie Jennerin täydellisiä huulia, joita moni tavoitteli. Onneksi huulten salaisuus on nyt paljastunut ja fanitkin voivat lopettaa vaaralliset kotikonstit saatuaan vihdoin tietää, että Kylien huulet ovat täyteaineiden ansiota.