Siirrettävä kirkko tuodaan vaikka takapihalle – kirkkohäät kotona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesähäät ovat Suomessakin perinne, jossa yhä useammin pariskunnat vihitään avioliittoon jossain muualla kuin kirkossa. Vihkimisiä järjestetään puutarhoissa, tunnettujen nähtävyyksien vieressä tai vaikkapa kesämökillä. Nyt Yhdysvalloissa on esitelty tuote juuri tällaisiin tilaisuuksiin.

Rapakon takana Virginian osavaltiossa on nimittäin tullut käyttöön siirrettävä kirkko The Tiny Chapel, joka voidaan kuljettaa peräkärryllä vaikkapa avioparin takapihalle. Näin voidaan yhdistää kätevästi sekä kirkkohäät että kotipihan tunnelma ilman, että hääväen täytyy siirtyä kirkosta juhlapaikalle erikseen.

Kirkossa on noin 33 neliötä, eli sinne mahtuu kerralla vain 25 vierasta. Vuokrahinta on alkaen 100 dollaria puolelta tunnilta, joten liikkuvan kirkon tilaaminen paikalle ei jää ainakaan rahasta kiinni. Sesonkiaikaan hinta tosin nousee jopa 500 dollariin tunnilta.