Tyttö hyppäsi keinusta näyttävästi uima-altaaseen – miehelle kävi huonommin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheiden kuvaamille kotivideoille tallentuu monesti tahattoman hauskoja hetkiä. Monesti pilalle menneille kotivideoille saa nauraa lähinnä vahingonilosta, kun kameran kuvatessa ja suorituspaineiden noustessa jokin temppu meneekin pahasti pieleen.

YouTubessa on hauska video, joka on kuvattu erään perheen takapihalla. Miehet ovat kuljettaneet keinun uima-altaan viereen niin, että siitä on mukava hyppiä veteen. Nuori tyttö keinuu ja hyppää veteen mallikkaasti. Mies yrittää samaa perässä, mutta ei onnistu ihan odotetulla tavalla.

Mies ei ole saada painonsa vuoksi keinussa tarpeeksi vauhtia. Hän kuitenkin rohkaisee mielensä ja päättää hypätä hitaista vauhdeista, mikä antaa hypylle jo valmiiksi epäonnistumisen ainekset. Miehen hyppy menee auttamattomasti pieleen, kun hän jää keinuun vielä uimahousuistaan kiinni eikä pääse paljon altaan reunaa edemmäksi.