Photoshoppia vai ei? Hilary Duff esitteli upean vartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti ja näyttelijä Hilary Duff muistetaan parhaiten pääroolista Lizzie McGuire -televisiosarjassa. Duff on tehnyt muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen paluuta julkisuuteen, ja taannoin hän julkaisi uuden Chasing the Sun -singlen.

YouTube
YouTube

Nyt Hilary Duff nähdään Shape-lehden tuoreen numeron kannessa. Vaaleakutrinen poptähti poseeraa otoksessa avonaisessa vaaleanpunaisessa paidassa ja farkkushortseissa.

27-vuotias Hilary Duff erosi taannoin aviomiehestään, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen, ja useimmat muistavat hänet parhaiten Lizzie McGuire -sarjan nimikkohahmona.