Lähtikö juhliminen lapasesta? Kännitoilailut videokoosteena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kesä on tunnetusti juhlien sesonkiaikaa ja Suomessa tapahtumia ja juhlia riittää lähes jokaiselle päivälle. Juhlahumussa alkoholin nauttiminen saattaa lähteä lapasesta. Huonolla tuurilla, joku kavereista kuvaa toilailuista videon ja julkaisee sen netissä.

Youtubessa julkaistu video on hyvä esimerkki humalaisten örveltämisestä. Jukinvideo-kanava on nimittäin koostanut kevään kunniaksi hauskan videon, jossa on muutamia tunnetuimpia ja katsotuimpia toilailuja. Videoita on ratkiriemukasta katsoa, ainakin niiden mielestä, jotka eivät itse esiinny siinä.

Koostevideon juhlijoilla on selvästikin juominen lähtenyt käsistä. Ympäri päissään olevien ihmisten seuraaminen ei ole kaunista katseltavaa, mutta videot ovat hauskoja, sillä nämä juhlijat eivät selvästikään suoriudu enää yksinkertaisimmistakaan asioista. Tämä video on hyvä muistutus siitä, että alkoholia kannattaa nauttia kohtuudella, jos haluaa välttyä videolla esiintyneiden kohtalolta.