Lapsi auttoi isäänsä kosimaan vuorenhuipulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies suunnitteli ja kuvasi poikansa avulla suloisen kosinnan tyttöystävälleen. Kolmikko oli patikoimassa vuoristossa ja he olivat pysähtyneet paistamaan pannukakkuja ja syömään eväitä, kun poika lähestyi isänsä tyttöystävää lahjan kanssa.

Poikaan oli kiinnitetty pieni kamera, joka tallensi koko tilanteen videolle. Poika lähestyi naista ja halusi hänen avaavan pakkauksen, jota ei itse saanut auki. Pakkauksen sisällä oli lahjapaketti, jonka poika kertoi olevan tarkoitettu naiselle.

Nainen avasi paketin heltyneenä pojan tekemästä eleestä. Paketin sisällä oli lelu, jonka sarvessa oli kiinni sormus. Poika kysyi naiselta, että voisiko hän mahdollisesti mennä isän kanssa naimisiin, mihin nainen vastasi happea haukkoen kyllä. Isän ja tyttöystävän halatessa poika jäi vielä söpösti yrittämään sormusta sarvesta irti, missä hän lopulta onnistuikin.