Liiketunnistin sytytti yöllä valot takapihalle – uskomaton näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omakotitalon pihalla ollut liiketunnistimella toimiva valo syttyi yöllä palamaan, minkä vuoksi talonomistaja meni tarkistamaan, mitä takapihalla liikkuu. Hän sai todistaa melko epätavallisen hetken nähdessään kaksi kettua.

Kun talonomistaja näki minkä vuoksi takapihan valo oli syttynyt, hän alkoi kuvaamaan tilannetta videolle. Pihalla oli kaksi ketunpoikasta, jotka olivat löytäneet talon takapihalta mielekästä tekemistä. Ketunpoikaset leikkivät keskenään talon takana tennispallolla, jonka ne olivat löytäneet maasta.

Ketunpoikasten öistä leikkituokiota on mukava seurata ja se on ollut varmasti todella hellyttävää katseltavaa muutaman metrin etäisyydeltä katseltuna. Ketunpoikaset leikkivät pallon kanssa samalla tavalla kuin koiratkin eikä niillä näyttäisi olevan huolen häivää.