Sukeltaja kohtasi järkyttävän näyn – luurankoja merenpohjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sulkeltajaa ei todennäköisesti osannut odottaa, minkälainen näky häntä kohtaisi Arizonan Colorado Riverin syvyyksissä. Joen pohjalta paljastui kaksi ihmisen luurankoa, jotka istuivat puutarhatuolilla. Toisen luurangon otsalla oli aurinkolasit, kun taas toinen piteli kädessään kylttiä.

Viranomaiset hälytettiin paikalle, mutta luurangot osoittautuivat oikeiden ihmisten maallisten jäänteiden sijaan tekaistuiksi. Toisen luurangon kädessään pitelemän kyltin tekstistä oli vaikea saada selkoa, mutta ainakin Bernie-sana ja Dream in the river, eli unelmoi joessa, -fraasi onnistuttiin erottamaan siitä.

Bernie-nimi viittaa NBC News -sivuston mukaan todennäköisesti Weekend at Bernie’s, eli Kauan eläköön Bernie -komediaan. Elokuva kertoo kaveruksista, joiden täytyy uskotella ihmisille heidän kuolleen pomonsa olevan vielä elossa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka on vastuussa hämmentävästä luurankopilasta.