Pikkupoika pysäytti poliisit – syy ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisit ovat varmasti monen pikkupojan sankareita, joita pidetään auktoriteetteinä ja katsotaan ylöspäin. Eräs urhea pikkupoika sai iloisen yllätyksen uskaltaessaan pysäyttää lähistöllä ajelevat poliisit.

YouTube-videolla näkyy partioauton kameran tallentama tilanne, kun pikkupoika juoksee pihalla yrittäen saada poliisiautoa pysähtymään. Edellä ja takana ajavat autot pysähtyvät ja poliisit astuvat autoistaan ulos.

Pysähtymisen syy käy selväksi, kun pojalla on käsissään koripallo. Hän halusi saada poliisit kaverikseen heittelemään muutaman korin tien sivuun pystytettyyn sukkaan ja poliisit suostuivat. Poika on saanut varmasti innoissaan kertoa muille tapahtuneen jälkeen, että hän sai pelata poliisien kanssa koripalloa.