Karhu rapsutti selkäänsä – kuin tankotanssiesitys!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perhe oli matkustanut Yellowstonen kansallispuistoon luontoretkelle. Kesken ajomatkan perheenjäsenet huomasivat, että auton vieressä käveli suurikokoinen karhu. Juuri kun kamerat oli saatu kuvausvalmiuteen, alkoi karhu esittää perheelle huvittavaa tanssahteluaan.

Karhu nousi tien vieressä olevaa pylvästä vasten ja alkoi rapsuttaa selkäänsä. Rapsutteluhetki muistutti tanssia, sillä karhu heilutti vartaloaan rytmikkäästi. Ilmeisesti mesikämmen oli tottunut kansallispuistossa vieraileviin ihmisiin, eikä auton läsnäolo häirinnyt sitä.

Perhe oli riemastunut kohtaamisestaan karhun kanssa ja heidän kuvaamansa video on heidän mielestään hauskin luontovideo, jonka he ovat nähneet. Vaikka kansallispuistossa asustelee valtava määrä karhuja, on niiden bongaaminen harvinaista herkkua, sillä karhut välttelevät ihmisten läsnäoloa. Videolla nähty karhu ei näyttänyt piittaavaan yleisöstä, vaan esiintyi perheelle ilman huolen häivää. Aplodit olisivat olleet tälle esiintyjälle paikallaan.