KFC toi markkinoille tuoksukynttilät – tuoksuna mm. grillattu kana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pitävät tuoksukynttilöistä ja ostavat niitä kotiinsa mielin määrin syksyä ja talvea varten. Tuoksuina suositaan yleensä makeita tai kukkaisia tuoksuja, mutta nyt pikaruokaan erikoistunut ravintolaketju haluaa oman siivunsa tuoksukynttilläbisneksestä.

Uppopaistetusta kanastaan kansainvälisesti tunnettu Kentucky Fried Chicken saapuu markkinoille melko omintakeisilla tuoksuilla. Yhtiö on nimittäin julkaissut lanseeraavansa tuoksukynttilöitä, joissa on tuttuja ravintolan nimikkoannosten tuoksuja. Tuotteet tulivat ravintolaketjun verkkokauppaan eilen.

Ravintolan ruokien tuoksua rakastaville tuoksukynttilät ovat kuin lahja taivaasta. Uutuustuoksuina 2013 vuonna markkinoille tuotuun Scents Of The Commonwealth -kynttiläsarjaan on saatu paistetun kanan, grillatun juustovoileivän ja Double Down -kerrosherkun tuoksut.