Koristähti kompastui suorassa lähetyksessä – nettikuvailmiö syntyi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koripallolegenda Shaquille O’Neal oli pyydetty kommentaattoriksi urheilustudioon. Koripallo-ottelun väliajalla juontajat alkoivat kommentoida ottelun käänteitä ja sitten yllättäen puhe keskeytyi studiosta kantautuvaan ryminään.

Shaq kaatui pitkin pituuttaan korokkeelta lattialle ja rytäkässä hänen toinen kenkänsä putosi maahan. Juontajat alkoivat nauraa miehen kompastumiselle ja lopulta Shaq itsekin hekotti nolostuneena kömpelölle mokalleen.

Suorassa lähetyksessä nähty tapaus nauratti varmasti katsojia kotona. Huumorintajuinen Shaq tiesi, että hänen kompastumisestaan tulisi nettipilailun kohde, joten hän päätti puuttua asiaan heti. Shaquille ilmoitti, että hän maksaa parhaasta netti-memestä 500 dollarin rahapalkinnon.

Kilpailuun pääsee mukaan tekemällä miehen kaatumisesta pilakuvan ja jakamalla sen sosiaalisessa mediassa #shaqtinafall. Parhaalle, eli hauskimmalle kuvalle rapsahtaa palkkioksi mukava summa rahaa.