Laukkuvarkaan karu kohtalo – hissivalinta ei mennyt nappiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakennuksen hississä ollut turvakamera taltioi tilanteen, kun mies varasti vanhan naisen laukun hississä. Mies yritti tehdä nopean poistumisen hissistä, mutta ovien sulkeuduttua joutuikin nolosti matkustamaan samalla hissillä alas uhrinsa kanssa.

YouTube-videolla näkyy, miten vanhempi nainen tulee hissiin. Häntä seuraa mies, joka käskee naista olemaan hiljaa viedessään hänen käsilaukkunsa. Varas yrittää poistua välittömästi, mutta hissi ehti juuri sulkeutua niin, että mies törmäsi lippa edellä suoraan hissin oveen.

Mies joutui hieman epämukavasti kulkemaan muutaman kerroksen alaspäin samassa hississä varkauden kohteeksi valitun 77-vuotiaan Lorraine Bainin kanssa. Mies tutki laukun sisältöä naisen edessä kaikessa rauhassa kunnes hissin ovet viimein avautuivat ja hän poistui laukun kanssa.