Uskomaton äitienpäivälahja – mies halusi kokea synnytyskivut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Miehet voivat vain kuvitella miltä synnyttäminen tuntuu, mutta he eivät koskaan saa todellisuudessa tietää millaisia kipuja nainen joutuu kokemaan synnyttäessään uuden elämän. Eräs perheenisä halusi päästä kuitenkin todella lähelle totuutta ja tuntea itse, millaisia synnytyskivut ovat.

The Holderness Family on julkaissut YouTube-videon, jossa perheenisä Penn saa kokea lääkärin avustuksella, miltä synnyttäminen ja siihen liittyvät kivut tuntuvat. Miehelle annetaan supistuksia alavartaloon, virtsarakkoon ja peräaukkoon, ja mies vaikeroi tuskissaan.

Penn kertoi, että ei ole antanut vuosien varrella vaimolleen tarpeeksi hyviä äitienpäivälahjoja, minkä vuoksi mies halusi hyvityksenä antaa lahjaksi synnytyskipujen tuntemisen. Mies karjuu tuskissaan, kun kipu lähenee kuutta synnytyskipuja mittaavalla asteikolla yhdestä kymmeneen. Vaimo kannustaa miestään vieressä ja yrittää rauhoitella häntä, kun mies kokee elämän ihmeen.