Hollywoodin tähtipari eroaa? – Nicole Richien ja Joel Maddenin avioliitto ongelmissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurapiirijulkkis Nicole Richie ja Good Charlotte -yhtyeen keulahahmo Joel Madden ovat ajautuneet ongelmiin. Parin viilentyneistä väleistä on huhuttu kauan ja lähipiirin mukaan pari on keskustellut avioeron mahdollisuudesta.

InTouch-lehden mukaan Hollywoodin tähtipariskunta on avioeron partaalla. Aviopari on viettänyt paljon aikaa erillään ja Nicole on kertonut olevansa onneton suhteessa. Richie on huhujen mukaan ollut jo yhteydessä asianajajaansa avioeron varalta.

Richie ja Madden ovat olleet naimisissa viiden vuoden ajan ja heillä on kaksi lasta. Lähteiden mukaan mahdolliseen eroon ei liity draamaa, vaan osapuolet ovat vain kasvaneeet erilleen. Toisin kuin monet muut tähtiparit, toivottavasti Nicole ja Joel välttyvät katkeralta avioerolta ja sopu säilyy suhteen kariutumisesta huolimatta.