Isku nimmaritilaisuuteen: ”Kim Kardashian on murhaaja ja eläinrääkkääjä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kim Kardashian on hiljattain julkaissut selfie-kuviinsa perustuvan kirjan Selfish. Neitokainen on ollut kirjakiertueella markkinoimassa teostaan ja tapaamassa fanejaan. Yksi kiertueen kirjatilaisuuksista sai kuitenkin katastrofaalisen käänteen.

Järjestäjien tietämättä huone oli täyttynyt eläinaktivisteista. He odottivat tilaisuuden alkamista ja Kim Kardashianin tapaamista. Heti sen jälkeen he aloittivat kovaäänisen mellakointinsa. Aktivistit huusivat Kim Kardashianille, että hän on murhaaja, joka rääkkää eläimiä huvikseen. Nainen on usein nähty pitämässä turkiksia ja se oli saanut aktivistit raivon valtaan.

Tilaisuudesta kuvattu video on julkaistu netissä. Kim yritti hymyillä ja esittää, ettei hän ymmärtänyt mistä aktivistien meuhkaamisessa oli kyse. Neitokainen onnistui pitämään pokerinaamansa eläinaktivistien riehumisesta huolimatta. Tilaisuus oli osoittautunut täydelliseksi farssiksi.