Koiranomistaja hyppäsi junaraiteille – sivullinen pelasti koiran!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Manchesterin Piccadillyn juna-asemalla sattui kauhistuttava tilanne, kun epäilyttävästi käyttäytynyt koiranomistaja hyppäsi lemmikkeineen junaraiteille vain hetkeä ennen junan tuloa. Sivullinen näki tilanteen ja riensi pelastamaan raiteilta koiran.

Mickey Parkes tappeli koiranomistajan kanssa saadakseen koiran irti otteestaan ja lopulta hän onnistui pelastamaan hätääntyneen labradorinnoutajan. Parkes kertoi, että koiranomistaja oli käyttäytynyt häiriintyneesti ja epäilyttävästi asemalla, joten hän oli päättänyt pelastaa ainakin miehen lemmikin, ellei molempia.

Daily Mail -lehden mukaan 21-vuotias Mickey on itsekin koiranomistaja, eikä hän empinyt hypätä raiteille koiran perään. Kun Parkes sai otteen koirasta ja nousi laiturille oli koiranomistajakin pelastautunut eikä kukaan jäänyt saapuvan junan alle. Poliisit riensivät paikalle ja pidättivät koiranomistajan.

Parkesin mukaan koiranomistaja oli junalippua ostaessa huutanut ja puhunut itsekseen. Mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti ja koira oli selvästi ollut hädissään hänen seurassaan. Mickey kertoi, että koira seurasi miestä vastahakoisesti ja hän koki tehneensä oikein yrittäessään pelastaa koiran. Uhkaavasta tilanteesta huolimatta kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.