Mean Girls saa jatkoa – Jennifer Aniston pääosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lindsay Lohanin tähdittämä Mean Girls lukeutuu 2000-luvun suosituimpiin nuortenelokuviin. Elokuva onnistui käsittelemään amerikkalaisen koulumaailman ongelmia tavanomaisisia teinikomedioita osuvammin. Elokuva pohjasi Rosalind Wisemanin Queen Bees and Wannabes -kirjaan.

Nyt Mean Girlsille suunnitellaan spinoff-elokuvaa, joka ruotii amerikkalaisen high school -elämän sijaan aikuisten maailmaa. Deadline-sivuston mukaan elokuvan nimeksi tulee Mean Moms, eli ilkeät äidit, ja sen pääosassa tullaan näkemään Jennifer Aniston.

Mean Moms kertoo hyvätuloisten asuinalueelle muuttavasta pariskunnasta, joka joutuu kohtaamaan keskenään kilpailevien vanhempien raadollisen maailman. Edeltäjänsä tavoin uusi elokuva perustuu kirjailija Rosalind Wisemanin teksteihin, erityisesti vuonna 2006 julkaistuun Queen Bee Moms and King Pin Dads -kirjaan.