Tyrmäävä vartalo! Poikabänditähden exä alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nadine Leopold on itävaltalainen malli, joka on esiintynyt muun muassa H&M:n ja Vero Modan mainoksissa. Varsinaista uraansa paremmin vaaleaverikkö tunnetaan kuitenkin siitä, että hän seurusteli One Direction -poikabändin Harry Stylesin kanssa.

Splash
Splash

Nyt Nadine Leopold nähdään Eberjay-nimisen vaatemerkin tuoreissa mainoksissa. 21-vuotias malli esittelee näyttävissä kuvissa yhtiön kevään ja kesän alusvaateuutuuksia.

Itävaltalaismalli alkoi seurustelemaan Harry Stylesin kanssa loppuvuodesta 2014. Pari kuitenkin erosi Daily Mail -lehden mukaan maaliskuussa luottamuspulan vuoksi. 16-vuotiaana uransa aloittanut Nadine Leopold tunnetaan myös Victoria’s Secretin ensimmäisenä itävaltalaisena mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash